Vacature voor een Junior Webontwikkelaar

Je bent starter op de arbeidsmarkt als webontwikkelaar en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je wilt aan uitdagende projecten meewerken, waarbij je kunt leren van de (technische) kennis en ervaring van je collega's.

Jouw functie
Wij zoeken een gedreven junior webdeveloper, die webprojecten in teamverband realiseert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van C#/.NET 4.5 en SQL Server 2012. Daarnaast verdiep je jezelf in diverse gerelateerde webtechnologieën, zoals AJAX, jQuery, AngularJs, WCF, REST, SOAP, MVC, etc.

Binnen onze weboplossingen worden standaardproducten met maatwerk en interfaces naar andere systemen gerealiseerd. Hierbij leveren wij webportalen die de bedrijfsprocessen bij een klant ondersteunen en optimaliseren. Als raamwerk hanteren we hiervoor vaak het DNN Content Management Systeem.
 
Wie we zoeken
Je hebt een een passie voor het web en gerelateerde technieken. Je bent doorlopend bezig met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden, neemt initiatief en bent klantgericht. Daarnaast ben je accuraat, communicatief vaardig, hebt gevoel voor humor en het belangrijkste, een zwemdiploma.

Voor deze functie bezit je reeds kennis en ervaring in onderstaande gebieden:
  • HBO- of WO-werk- en -denkniveau is een vereiste;
  • Kennis van HTML en CSS is een vereiste;
  • Kennis van aanverwante front end technieken, zoals Javascript, jQuery, AJAX of TypeScript is een pre;
  • Kennis van en ervaring met het Microsoft .NET platform, in het bijzonder C# en ASP.NET is een pre;
  • Kennis van Microsoft SQL Server 2012 of kennis van de beginselen van relationele database systemen een pre;
  • Ervaring met CMS’en, in het bijzonder DNN is een pre.
Daarnaast zal je moeten kunnen omgaan met de dagelijkse gang van zaken in het bruisende centrum van Noord Hollands mooiste kustplaats, Callantsoog. Je werkt aan het dorpsplein op een steenworp afstand van het strand. Een kleine duik in zee of bezoek aan een terrasje tussendoor behoort dan ook tot de mogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.